"Bola menghempas dengan 'selamba' kat muka Sis" – Rahang Dira senget

Diposting pada

"Bola menghempas dengan 'selamba' kat muka Sis" – Rahang Dira senget

Merdeka

PELAKON Dira Abu Zahar mendedahkan struktur wajahnya terutama bahagian rahang dalam kedudukan senget gara-gara aktif bermain bola baling ketika zaman remaja.

Kata Dira, kerana kecederaan itu dia pernah cuba untuk membetulkan keadaan rahangnya namun hasrat itu dibatalkan.

"Ya, rahang saya sebenarnya sedikit senget sebab hasil daripada bersidang di padang bola baling.

"Bola menghempas dengan 'selamba' kat muka sis dan rahang sis macam lari ke Lombok kejap. 

"Sebenarnya saya sering terlibat dengan bola baling. Sekolah perempuan kan… Itu dulu sekarang ni tak payah tanya, pemalas apabila bab bersukan.

"Ada cubaan nak betulkan tapi macam sudah okey je biarkan sajalah," kongsi Dira menerusi akaun Instagramnya.
 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yes. My jaw actually a bit senget sbb hasil drpd bersidang kat padang bola baling. Bola menghempas dgn slumber kat muka sis and rahang sis mcm lari ke Lombok kejap. . Ada cubaan nak betulkan tapi mcm dah ok je so let it be lah.. . But actually, I was very much involved with netball. Girl school kan. . Itu dulu. Skrg ni xyah tanya. Pemalas paling champion bila bab bersukan. . Ok dah. Itu je utk mak2 yg bercuti Sbb Jaga anak2 day. . . I know I’m not alone. There are thousands of moms out there going through the same kinda day like me. . We’re champion everyday. . Tapi! Esok keje mcm biasa. Woot woot. . . #tiberr #betulapa. #esokkejelah.

A post shared by Dira Abu Zahar (@diraabuzahar) on


Biarpun mendedahkan perkara terbabit, peminat setia Dira tetap mengagumi kecantikan alami pelakon filem Chow Kit itu.

Malah, ada dalam kalangan peminatnya yang cuba menawan hati Dira yang kini berstatus ibu tunggal selepas penceraiannya dengan bekas suami tiga tahun lalu.

sumber :astroawani

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.